Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da TARSİM bilgilendirme toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizatörlüğünde Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Ağrı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizatörlüğünde TARSİM Erzurum Bölge Müdürlüğünün katılımı ile Tutak, Eleşkirt, Taşlıçay, Doğubayazıt, Diyadin ve Patnos ilçelerinde bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Engin, her türlü tarımsal konuda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi gereken çiftçilerin, TARSİM konusunda da bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi. Engin, "Bu toplantılar bütün ilçelerimizde gerçekleştirildi. Bu tür toplantılarda; karşılıklı fikir alışverişleri sayesinde sahada karşılaşılan sorunların çözümünde önemli aşamalar kaydedildi. Bölgede zor şartlar altında üretim yapmaya çalışan çiftçimizi daima güçlü kılmak, emeklerinin karşılık bulmasını sağlamak ve herhangi bir afet durumunda mağduriyet yaşamalarının önüne geçmek için sigortacılık faaliyetlerine çok önem veriyoruz" dedi.

        (AG-MSA-Y)

        22.02.2017 18:33:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa