Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunak'ta "Haydi Konuş Bakalım" münazara yarışmasında final yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okullu Projesi kapsamında yapılan yarışmaların ilçe finalleri yapıldı.

        Düzenlenen Final Yarışmasına Yunak kaymakamı Murat Öztürk, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu, Şube Müdürü Abdullah Tunçez, Yunak Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Coşkun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yunak ilçesinde liseler arasında yapılan "Haydi Konuş Bakalım" münazara yarışmasında finale kalan Piribeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Cemal Karacan Anadolu Lisesi öğrencileri yarıştı. Final yarışmasında birincilik kazanan Piribeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi Yunak'ı Konya'da yapılacak olan münazara yarışmasında temsil edecek. Konya'da düzenlenecek olan yarışmada Yunak ilçesini temsil edecek öğrencileri tebrik eden ve başarı dileyen Yunak Kaymakamı Murat Öztürk, finale kalan öğrencilere hediyeler verdi.

        (İB-AH-Y)

        16.02.2017 16:47:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa