Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Honaz Kaymakamlığı 300 aileye karbon monoksit detektörü dağıttı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Honaz Kaymakamlığı, vatandaşların soba zehirlenmelerinden etkilenmesini önlemek amacıyla ihtiyaç sahibi 300 aileye karbon monoksit gazı detektörü dağıttı.

        Honaz Kaymakamlığı tarafından sobalardan sızan karbon monoksit gazın bağlı zehirlenmeleri önlemek için ihtiyaç sahibi 300 aileye, monoksit gazı detektörü dağıtıldı.

        İlçede verilen kömür yardımı sonrası vatandaşların etkilenmemesi için, sobalardan sızabilecek zehirli gazı algılayan ve uyarı veren karbon monoksit detektörünün dağıtımı Honaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca gerçekleştirildi.

        İhtiyaç sahibi 300 haneye karbon monoksit detektörü dağıtıldığını belirten Kaymakam Zafer Öz, "Kış aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ısınma ve barınma ihtiyaçlarını karşılarken bundan böyle dağıtılan detektörler vasıtasıyla vatandaşlarımızı güvenli ve huzurlu bir aile ortamında yaşamalarını hedeflemekteyiz" dedi.

        (MT-

        14.02.2017 19:35:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa