Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay'da kaçak moloz ve hafriyat denetimleri

        (Fotoğraflı)

        HATAY (İHA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin çeşitli yerlerinde kaçak yollarla dökülen moloz ve hafriyatlara karşı denetimleri artırdı.

        Gerekli izinlerin alınmayarak, halk sağlığını tehdit edecek şekillerde kamuya açık alanlara kaçak yollarla moloz ve hafriyat döken kişi ve kişilere karşı gerekli önlemleri alan ekipler, uyarılara uymayan kişi ve şirketlere cezai işlem uyguluyor.

        Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolğun yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve doğaya karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek için aldığımız önlemleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Kaçak yollarla rastgele dökülen moloz ve hafriyat atıkları ciddi oranda tehlike arz ediyor. Bu alanda çalışan firma yetkililerini daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu şehir ve doğanın tüm güzellikleri hepimizin. Bunları korumak ve gelecek nesillere tertemiz bir şekilde bırakmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

        İl genelinde toplam 6 adet hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları depolama sahasının bulunduğunu belirten Dolğun, "Antakya'da Serinyol ve Karlısu, Defne'de Subaşı, Samandağ'da Alevışık, Dörtyol'da Karakese ve Arsuz'da Karahüseyinli mahallelerindeki sahaların kullanılması çok önemli. Vatandaşlarımız hafriyat sahaları ile ilgili detaylı bilgiyi Belediyemizin 444 12 06 ve Daire Başkanlığımızın 0326 225 17 00 (dahili 4201) numaralı telefonlarından alabilirler" diye konuştu.

        (FRT-Y)

        09.02.2017 16:45:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa