Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tufanbeyli'de Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi açıldı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Tufanbeyli Belediyesi tarafından yaptırılan 'Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi' açıldı.

        Tufanbeyli Belediyesi, ilçeye kadınların hem bebeklerinin hem de kendi ihtiyaçlarını karşılayıp dinlenmeleri için 'Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi' yaptı. İnsanların kendi yetiştirdikleri ürünleri pazarladıkları ve 'Köylü Pazarı' adı verilen alanda yer alan merkezde, emzirme ve bebek bakım odası, mutfak, kafeterya ve tuvaletler de bulunuyor.

        "Tufanbeyli şanslı"

        Merkezin açılışında konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Tufanbeyli'nin şanslı olduğunu belirterek, "Tufanbeyli'nin her ihtiyacına çok duyarlı ve hassasiyetle yaklaşan belediye başkanı ve kaymakamı var. Bundan dolayı çok şanslı. Bugün burada açılışını yapacak olduğumuz, sosyal manada çok anlam ifade edecek tesisimizde, ben AK Parti İl Başkanı olarak belediye başkanıma Tufanbeyliler adına teşekkür ediyorum" dedi.

        "Hayalimdi"

        Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü de, "Bugün burada mütevazi bir açılış yapıyoruz. Burası daha önce çamur ve tozdan geçilmiyordu. Her zaman aklımdaydı. Belediye başkanı olmadan önce de aklımdaydı. İhtiyaç da vardı. Özellikle dışarıdan gelen köylü vatandaşlarımızın oturacakları ve diğer ihtiyaçlarını giderecekleri yer konusunda mağdur oluyorlardı. Bu ihtiyacı gördük. Ve vatandaşlarımıza böyle bir sosyal mekan sunmaya çalıştık. Bizden her zaman desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Fikret Yeni'ye de huzurlarınızda teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu da belediyeciliğin sadece altyapı hizmetleri sunmak olmadığını, aynı zamanda insanların sosyal ihtiyaçlarını kişisel ihtiyaçlarını giderecek mekanları hazırlamak olduğunu belirterek, "Bu konuda gayretler sarf eden belediye başkanımıza hepinizin huzurunda ilçemiz adına ben teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman eğitim sosyal ve kültürel alanda bizi hiç bir zaman yalnız bırakmıyor" diye konuştu.

        (ADN-Y)

        07.02.2017 14:41:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa