Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Konak, meslek odaları ziyaretlerine başladı

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Nisan ayında yapılması planlanan referandum öncesi aldığı "Evet" kararının ardından ilçe odalarını ziyaret etmeye başladı. .

        Başkan Konak, Bolvadin Esnaf Odası Başkanı Sabahattin Çayır, Bolvadin Şoförler Odası Başkanı Mehmet Türker ile İhsaniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti. İlçe ziyaretlerinde sorunları yerinde dinleyen Başkan Konak, referandum konusunda da istişarelerde bulundu. "Benim oyum evet" sözünü tekrarlayan Konak, "Hiç kimseyi zorlamak gibi niyetimiz olamaz. Her oda başkanımız, her yönetim kurulu üyemiz sonuç olarak her üyemiz hür iradesi ile sandıkta oyunu kullanacak. Bizler, bize göre doğru olanları anlatmakla mükellefiz" dedi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde ise oda başkanları, Başkan Konak'ın fikrine katıldıklarını ifade ettiler.

        (HK-GC-

        06.02.2017 15:36:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa