Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu dostluk görenleri şaşırtıyor

        - Ezeli düşmanlar koyun koyuna yatıyorlar

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Tüm dünyada bilinen 'kedi köpek kavgası' deyimini yanıltan görüntü Cumayeri'nde çekildi. Soğuk hava nedeniyle bir araya gelen iki kedi ve bir köpek bu sefer kavga etmedikleri gibi koyun koyuna yatarak birbirlerini ısıttılar.

        Etkisini iyice gösteren soğuk hava ezeli düşman olarak bilinen kedi ve köpekleri bir araya getirdi. Cumayeri'nde esnaflık yapan Kamil Sel ve Erol Yılmaz'ın bakımını üstlendikleri kedi ve köpekler soğuktan etkilenmemek için bir arada uyuyor.

        Soğuk havada bir araya gelerek insanlığa örnek olacak bir davranış sergiledi. Cumayeri ilçesinde bir Kamil Sel'e ait işyerinin önünde yaşayan kedi ve köpekler, soğuk hava nedeniyle birlikte yatmaya başladı. Normalde çok iyi anlaşamadığı bilinen iki cins, soğuk havada üşüyerek birbirlerine sığınıyor. İşyerinin önündeki fındıkkabuğu çuvalının üzerinde bir birine sarılarak yatan kedi ve köpekler görenleri hayret içinde bırakıyor.

        Günün büyük bölümünü uyuyarak geçiren kedi ile köpekler, Kamil Sel ve Erol Yılmaz tarafından sağlanan mamayla karınlarını doyuruyor.

        (AY)

        04.02.2017 10:44:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa