Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mekan Çeviren, esnafı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mekan Çeviren, beraberindeki belediye birim müdürleri ile birlikte esnafı ziyaret etti.

        Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mekan Çeviren, yaklaşan referandum öncesi belediye binası ve billboardları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resimlerinin olduğu "Yeni Anayasaya Evet" afişlerini asmasının yanı sıra ilçe esnafını da ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Vekili Çeviren, şikayetleri konusunda anında birim müdürlerine talimat vererek sorunların çözülmesini istedi. Ziyaretleri sırasında vatandaşlarında cumasını tebrik eden Başkan Vekili Çeviren, "Kahvehanelerde halkımıza hitap ettik, çalışmalarımızdan bahsettik. Diyadin bir huzur kenti olduğuna vurgu yaptık. İyimserlikle huzur şehrimiz Diyadin'de referandumun huzurlu bir şekilde gerçekleşeceğine vurgu yaptık. Halkım özgür iradesinin şansına yansıması içim her türkü tedbir alınacaktır" şeklinde konuştu.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        03.02.2017 14:55:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa