Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Necati Şentürk Akçakent İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Vali Necati Şentürk, Akçakent ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Necati Şentürk, Akçakent Kaymakamı Serhat Doğan'dan ve ilçe protokolünden ilçede yürütülen yatırımlar hakkında brifing aldı.

        Brifinglerin ardından Kaymakamlık konferans salonunda muhtarla bir araya gelen Vali Necati Şentürk, yaptığı konuşmada, Akçakent'e yapılan yatırımların ilçenin kalitesi açısından önem taşıdığını söyledi.

        Akçakent halkının büyük çoğunluğunun geçimini hayvancılık ve tarımdan sağladığını belirten Vali Necati Şentürk, "Akçakent'te yürütülen çalışmaları yakından takip ediyorum. Yatırımlar ilçemizin gelişip kalkınması adına önemli."dedi.

        İlçenin büyük bölümüne kilit parke döşendiğini ifade eden Vali Necati Şentürk, "İlçemizin büyük kısmına kilit parke döşendi ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte. Ayrıca bu toplantıda muhtarlarımızın sorunlarını dinleyip değerlendireceğiz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını ve köyleri ile ilgili meseleleri bizlere iletsinler. Biz de sorunlara kurumlarımızla koordineli bir şekilde çözüm bulalım. İlçemizin eksikliklerinin bir an önce giderilmesi için de gerekli talimatları yöneticilere verdim."diye konuştu

        İlçe ziyareti programına Akçakent Kaymakamı Serhat Doğan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hüseyin Altuntaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve yatırımcı daire müdürleri eşlik etti.

        (EÖ-AÖ-Y)

        03.02.2017 08:31:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa