Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güneysınır'a 5,9 milyonluk ana cadde yatırımı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile Güneysınır ilçesinde 5,9 milyon liralık ana cadde düzenlemesi projesini hayata geçirdi.

        Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına giren ilçelerde ana cadde yatırımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yeni yasa ile ilçelerde başlattıkları topyekun kalkınma hamlesinde önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, bu kapsamda prestij cadde düzenlemelerine büyük önem verdiklerini dile getirdi. İlçe merkezlerinde yapılan düzenlemelerde asfaltı, kaldırımı, bisiklet yolu, refüjü, su ve kanalizasyon hattı, yağmur suyu drenaj hattıyla örnek caddeler oluşturduklarını vurgulayan Başkan Akyürek, Güneysınır ilçesinde 2 caddede düzenleme yapıldığını ifade etti. Konya Bulvarı ve Atatürk Caddelerindeki çalışmalarda 16,3 ton asfalt kullanıldığını ve 9 bin metrekare tretuvar yapıldığını belirten Başkan Akyürek, yatırımın 5,9 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

        (US-AH-Y)

        02.02.2017 15:15:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa