Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da 272 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı

        (Fotoğraflı)

        Halil İbrahim Varlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 389 köy yolundan 117'si açılırken, kapalı bulunan 272 köy yolunun açılması için çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

        Elazığ'da iki gün etkili olan kar yağışı nedeniyle 389 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. Karla mücadele ekipleri, kapalı olan köy yollarının açılması için aralıksız başladığı çalışmalarına devam ediyor. İlk 24 saatte kapanan köy yollarından 117'si ulaşıma açıldı. İl Özel İdaresi, halen merkeze bağlı 22, Maden'de 17, Sivrice'de 39, Kovancılar'da 53, Karakoçan'da 74, Palu'da 28, Baskil 14, Keban'da 10, Ağın'da 2, Arıcak'ta 5, Alacakaya'da da 9 köy olmak üzere toplam 272 yol ulaşıma kapalı durumda olduğu bildirildi. İl Özel İdaresi tarafından oluşturulan 120 kişilik ve 70 araçlık karla mücadele ekibinin yolların en kısa sürede tamamen açılması için 24 saat aralıksız çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

        Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü de, kar yağışının bölgeyi terk ettiğini, havanın az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiğini ancak hızı saatte 60 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don nedeniyle dikkat edilmesini istedi.

        (HİV-AKK-Y)

        02.02.2017 10:08:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa