Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldıztepe Kayak Merkezi En Yoğun Sezonunu Yaşıyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Çankırı Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi, bu sene kayak severlerden yoğun ilgi görüyor. Ilgaz Tüneli'nin açılması ile cazibesi artan Yıldıztepe, Türkiye'de otoyola en yakın (3 km) kayak merkezi olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor.

        Çankırı Valisi Mesut Köse'nin, bölgedeki pist güvenliğinin arttırılması, piknik alanının kayakçıları rahatsız etmeyecek şekilde yeniden planlanması, yeni kızak pisti ve büfe yapım çalışmalarının ivedilikle tamamlatılması, alana giriş ve çıkışta sorun olmaması için bölgeye ring sistemi ve otopark oluşturulması, seyyar tuvalet ve çöp konteyneri konulması yönündeki talimatları neticesinde Yıldıztepe'ye gelen konukların, bölgeden en iyi şekilde hizmet almalarını sağlıyor.

        Ilgaz Kaymakamlığı, Ilgaz Belediye Başkanlığı ile Yıldıztepe'de hizmetlerin aksamaması için hummalı bir şekilde çalışma yürütüyor. Öte yandan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de turizm bölgesini sürekli olarak denetliyor.

        Kayak öğretmenleri, kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde kayak sporlarının Nisan ayına kadar sürebileceğini ifade ediyorlar.

        (MT-BÖ)

        01.02.2017 12:34:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa