Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Eşme İlçe Başkanı istifa etti

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta AK Parti Eşme İlçe Başkanı Avukat Ali Arık, yaklaşık 2 yıldır görev yaptığı Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

        İstifasını AK Parti Yönetimine sunan Ali Arık, görev süresi boyunca iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını ve bundan sonraki süreçte de partisiyle bağını koparmayacağını ifade etti.

        Yaşanan gelişmeyle ilgili olarak Ak Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş'ta şunları söyledi; "Ülkemizin geleceği için Cumhurbaşkanlığı Sistemi Meclis'imizin takdiri ile halkımızın onayına sunulmuştur. Bu süreçlerde parti içinde yaşanan rutin değişiklikler bazı basın gurupları tarafından farkı yorumlanmıştır. Eşme ilçemizde ki görev değişikliği partimizin rutin bir değişikliğidir. Başta Eşme İlçe Başkanım Ali Arık beye ve yönetiminde çalışan değerli partili yol arkadaşlarıma bu güne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Eşme ilçemizde birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki süreçte yeni oluşturulacak yönetim ile yolumuza devam edeceğiz."

        (EÖ-MB-Y)

        28.01.2017 23:56:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa