Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Of-Çaykara karayolundaki 'Bölümlü Köprüsü' hizmete girdi

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü, inşaat çalışmalarının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmete açıldı.

        Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bölgeye verdiği sözü kısa sürede yerine getirdiğini ifade ederek, "Sayın Bakanımız sözlerini kısa sürede yerine getirdiler. Bölgenin önemli ihtiyaçlarından biri olan köprümüz Sayın Bakanımızın talimatları ile DSİ tarafından kısa sürede tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da asfaltlama çalışmasını hemen gerçekleştirdiler. Köprü ve bağlantı yolları asfaltlandı. Sağ olsunlar var olsunlar. Of olarak desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz" dedi.

        Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Konaklar Mahallesi'nde asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Mahallede bulunan tarihi caminin çevresi Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak modern bir görüntüye kavuşturulurken mahallede ayrıca yol çalışmalarına da devam edildiği belirtildi.

        (OK-ÖS-Y)

        25.01.2017 14:56:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa