Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koyulhisar'dan Halepliler'e 1 TIR yardım gönderildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Arısal

        SİVAS (İHA) - Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet işleri Başkanlığı tarafından Halep için başlatılan 'Halep'te İnsanlık Ölmesin' kampanyası kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Koyulhisar Şubesi tarafından toplanan yardım malzemelerini taşıyan TIR dualarla uğurlandı.

        İlçe merkezinde düzenlenen törene, Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, İlçe Müftüsü Ahmet Ekiz, Koyulhisar AK Parti İlçe Başkanı Caner Kara, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Zeynel Yayla ve vatandaşlar katıldı. Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli burada yaptığı konuşmada,"Halep'te Irak'ta Suriye'de eza ve cefa içerisinde bulunan tüm Müslümanlara yardımlar gidiyor. İnşallah bu yardımlar yerini bulacaktır. Tüm dünyadaki Müslümanların esaret altından kurtulması dileğiyle dualarımız onlarla berber inşallah bunlar son olacaktır" dedi. Konuşmanın ardından yardım malzemelerinin bulunduğu TIR, Müftü Ahmet Ekiz'in yaptığı dua ile uğurlandı.

        Kampanya ile Halep'e 18 ton un, 3 ton kuru gıda, giyecek, ayakkabı, battaniye,katalitik soba ve 8 bin 660 Türk Lirası gönderildi.

        (UY-TB-Y

        09.01.2017 17:20:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa