Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pınarbaşı'nda çiftçilere 24 sığır hibe edildi

        (Fotoğraflı)

        Hatice Karakaş

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında destek almaya hak kazanan çiftçilere, 24 adet sığır teslim edildi.

        Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında geri ödemesiz hayvan hibe desteği almaya hak kazanan Pınarbaşılı 4 çiftçiye, 24 adet sığır teslim edildi. Proje kapsamında kombine verimli Clayel ırkı Macar menşeli altışar adet olmak üzere toplam 24 adet sığır, yurt dışından özel olarak getirildi. Pınarbaşı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri tarafından kontrolleri yapılan sığırlar, genç çiftçilere teslim edildi.

        Hayvanlarını teslim alan çiftçiler ise, bu projeyi sağlayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

        (HK-GY-Y)

        06.01.2017 17:21:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa