Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İhsaniye'de 24 kursiyer girişimcilik sertifikası aldı

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ESOB) İhsaniye ilçesinde düzenlediği Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekli girişimcilik kursu tamamlandı.

        İhsaniye'de düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş, İscehiser Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ve ilçe yöneticileri katıldı.

        ESOB Başkanı Konak, törende yaptığı konuşmada girişimcilik kurslarının yararına işaret ederek "Devletimiz gençlerimize iş veriyor, aş veriyor. Girişimcilik kurslarımızı bitiren bütün gençlerimizin iş yeri açmalarını, hatta yanında eleman çalıştırmalarını diliyorum. Bu arada, iş yeri açarken karşılayacakları her türlü sorun için bize başvurabilirler" diye konuştu.

        Konak'ın konuşmasının ardından 24 kursiyere sertifikaları verildi.

        (HK-GC-

        22.12.2016 18:04:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa