Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Milli Eğitim Müdürü rehber öğretmenlere seslendi

        (Fotoğraflı)

        Erol Şeker

        SAMSUN (İHA) - Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin gerçekleştirdiği Samsun "Maarif Hareketi Projesi" kapsamında düzenlenen toplantıda rehber öğretmenler bir araya geldi.

        Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Çarşamba Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Köksal ile Ayhan Hoş, Samsun RAM Müdürü Ali Cengiz Ciğerci, Çarşamba RAM Müdürü Gürkan Top ile Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde ki okullarda görev yapan rehber öğretmenler hazır bulundu.

        Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, TEOG sınavında öğrenci psikolojilerine öğretmenlerin tavrının etkili olduğunu vurgulayarak, "TEOG sınavına giren öğrencilerimiz, sınav psikolojine girerek büyük kaygı taşıyor. Bu noktada öğretmenlerimizin güler yüzü onlar için gayet moral ve motive verici olacaktır. Öğretmenlerimizin sınavda tavırlarıyla öğrencilerimizi rahatlatmalıdır" dedi.

        Eğitim alanında yaşanan birçok soruna değinen İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'in konuşmasının ardından rehberlik araştırma merkezi müdürlerinin ve öğretmenlerinin sunumuna geçildi.

        Sunumların ardından program son buldu.

        (EŞ-SLH-Y)

        19.12.2016 18:56:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa