Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel:

        - "Hüsrana uğrayacaklar"

        (Fotoğraflı)

        YALOVA (İHA) - CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, hainlerin hüsrana uğrayacağını söyledi.

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınova Subaşı Belde Başkanlığı, Denizgören Mahallesinde düzenlenen törenle hizmete girdi. CHP Subaşı Belde Örgütünün açılışına CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, CHP Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit, Çiftlikköy İlçe Başkanı Nedim Güler, Kaytazdere Belde Başkanı Menderes Kapal, il-ilçe ilke belde yönetimleri, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ile Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman katılırlarken, Yalova Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Sinan Giray ve çok sayıda partili katıldı.

        CHP Subaşı Belde Başkanı Turgay Demirbüken'in teşekkür konuşmasının ardından belde binası CHP İl Başkanı Özcan Özel ve beraberindekiler tarafından kurdelesi kesildi. Özel, "Tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bu tür olaylar bizlerin birbirimizle sıkı sıkıya kenetlenmektedir. Hainler hüsrana uğrayacaktır. Terörün amacı toplumda korku salmak ve birlikteliğimizi yıkmak olduğunu hepimiz biliyoruz" dedi.

        (AÇ)

        18.12.2016 17:55:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa