Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köy okullarında okuyan öğrenciler için yardım kampanyası başlattılar

        (Fotoğraflı)

        Ziya Akyıldız

        ARTVİN (İHA) - Artvin Çoruh Üniversitesi Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu'nda okuyan bir grup öğrenci maddi durumu iyi olmayan köy okullarından okuyan öğrencilere yönelik olarak yardım kampanyası başlattı.

        Acarlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin başlattığı "Kardeş Köy Okullarına Yardım" kampanyasından toplanacak kitap, kılık, kıyafet, ayakkabı ve maddi yardımları köylerde eğitim gören maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ulaştırılacak. Bir hafta önce başlayan anlamlı kampanyaya üniversite öğrencileri ile vatandaşların yoğun ilgi gösteriyor.

        Öte yandan Vali Ömer Doğanay ile AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla da öğrencilerin kampanyasına maddi destekte bulunurken, herkesin kampanyaya katılmasını istediler.

        (ZA-ÖS-Y)

        17.12.2016 11:46:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa