Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşikdüzü'nde tersip bentleri çalışmalarına başlandı

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından harekete geçen DSİ, sel ve su taşkınlarına kesin çözüm olacak olan tersip bentlerinin yapılmasına karar verdi.

        İlçe merkezinden akan 6 derenin üst kotlarında yapılması planlanan tersip bentleri hızla projelendirilerek, ilk olarak Takazlı Deresi üzerinde çalışmalara başlandı.

        Bent projesinin hayata geçirilmesi noktasında hiç kimsenin mağdur olmayacağı ve kamulaştırma parasının takip edileceğini ifade eden Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bir an önce hak sahiplerine ödeme yapılması konusunda tereddüt edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

        Çalışmalar kapsamında Beşikdüzü'ne gelen DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ile birlikte inşaat alanını gezdi. DSİ'nin hızlı davranmasına ve gösterdiği hassasiyete teşekkür eden Başkan Bıçakçıoğlu, Mahmut Berber ve tüm çalışma grubu arkadaşlarına teşekkür etti.

        (İNU-ÖS-Y)

        16.12.2016 14:01:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa