Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Durmuş Öcal'ın adı mezun olduğu lisede yaşayacak

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Kaya

        ISPARTA (İHA)- İstanbul'da PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda, şehit düşen Ispartalı Polis Memuru Durmuş Öcal'ın ismi, mezun olduğu Keçiborlu Anadolu Lisesi'ne verilecek.

        İstanbul Dolmabahçe'de bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Ispartalı Polis Memuru Durmuş Öcal'ın ismi yıllar önce mezun olduğu Keçiborlu Anadolu Lisesi'ne verilecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin isim değişikliği için başvurduğu öğrenildi.

        Öte yandan şehidimizin adı Isparta merkezinde de yaşatılacak. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Durmuş Öcal'ın evine giderek babası Şerafettin Öcal'a başsağlığı diledi. Baba Öcal Başkan Günaydın'a sarılarak bir süre gözyaşlarını tutamadı. Ziyarette Başkan Günaydın şehit babası Öcal'a özel yaptırttığı Türk bayrağını hediye etti. Başkan Günaydın burada baba Öcal'a, vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehit Durmuş Öcal'ın ismini nereye isterse oraya vereceklerini söyledi. Baba Öcal da Başkan Günaydın'a teşekkür ederek, şehit oğlunun Türk milletinin kalbinde ebediyyen yaşayacağına inandığını belirtti ve "Sizin en uygun yere oğlumun adını vereceğinizden hiç şüphem yok" dedi. Başkan Günaydın ayrıca, 18 Aralık Pazar günü Gökkubbe Fuar Merkezi'nde tüm şehitlerimiz için bir mevlidi şerif okutacaklarını söyledi.

        (FK-SÇ-Y)

        14.12.2016 12:41:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa