Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ata: "Kumlu potansiyele sahip bir ilçe"

        (Fotoğraflı)

        Ecevit Cemiloğlu

        HATAY (İHA) - Hatay Valisi Erdal Ata, Kumlu ilçesinin ülkemize katkıları olabilecek bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

        İlk olarak Kumlu Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ata, burada Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu ve Kaymakamlık bünyesinde görev yapan yöneticiler tarafından kapıda karşılandı. İlçenin mevcut durumu ve genel yapısı hakkında Karaosmanoğlu'ndan brifing alan Vali Ata, daha sonra Kumlu Belediyesini ziyaret etti. Vali Ata'yı belediye binası önünde Belediye Başkanı İbrahim Paç ve belediye personeli karşıladı. Vali Ata, Başkan Paç ile bir süre görüşerek Kumlu Belediyesi'nin hizmet ve projeleriyle ilgili bilgi aldı.

        İlçelerin mevcut durumu, sıkıntıları ve yatırımların son durumlarını görmek için ilçeleri ziyaret ettiğini belirten Vali Ata, Kumlu'nun Hatay'ın güzel ilçelerinden biri olduğunu, yapılacak yatırımlarla bu ilçenin ile ve ülkeye katkıları olabilecek bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

        (ECV-SO-Y)

        13.12.2016 21:45:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa