Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden 2. İmam Hatip Lisesi

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'nun İkizce ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 18 derslikli İmam Hatip Lisesi'nin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        Altınordu ilçesine yapılan İmam Hatip Lisesi'nin ardından İkizce'ye de yeni bir eğitim kurumu kazandıracaklarını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Altınordu ilçemize çok güzel bir İmam Hatip Lisesi kazandırmıştık. Şimdi de İkizce ilçemizde 18 derslikli yeni bir İmam Hatip Lisesi inşa ediyoruz. Bodrum ve zemin katı betonarme tavan döşemesi yapılan ve birinci katındaki tavan çalışmaları devam eden okulumuzu inşallah 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye hazır hale getireceğiz" dedi.

        Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için tüm imkanını seferber ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza güzel bir Ordu bırakmak için titiz bir çalışma içinde olduklarını ve eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

        18 derslikli olacak

        18 derslikli İkizce İmam Hatip Lisesi, toplam 4 bin 258 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek. Her bir katı 670 metrekare büyüklüğünde olacak 5 katlı okul binasında çok amaçlı salon, laboratuvar, bilgisayar odası, bay ve bayan mescidi, şadırvan, 2 öğretmenler odası, rehberlik odası, 6 adet yönetici odası, kantin ve mutfak bulunacak.

        (MAK-SLH-Y)

        13.12.2016 14:56:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa