Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Mütevelli heyetleri seçildi

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde İl Genel Meclis toplantısında merkez ilçe ve 5 İlçeye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde 2017 yılı faaliyet döneminde görev yapacak hayırsever vatandaşlar belirlendi.

        AK Parti gurubu Altunhisar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde görev yapması için Kerim Arısöz ve Ahmet Baştürk'ü önerdi. MHP gurubundan MHP Altunhisar İl Genel Meclis Üyesi Vedat Kirazcı'nın itirazı üzerine toplantıda kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

        2017 Mütevelli heyetinde yer alan isimler Niğde Merkez İlçe: Songül Çalışkan, Mehmet Koç, Altunhisar İlçesi : Kerim Arıöz , Ahmet Baştürk Bor İlçesi: Hacı Ali Ilgın, Ahmet Özkaya, Çamardı İlçesi: Cafer Günebakan, Ali Karaçay,Hasan Aygün Çiftlik İlçesi : Kamuran Palta, Necmettin Tekin Ulukışla İlçesi: Şahin Tulgar, Göksel Akçam.

        (YE-Sk)

        07.12.2016 13:00:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa