Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'daki Parklara Doğal Gübre

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Kente çok sayıda park, bahçe ve rekreasyon alanları kazandıran Çankırı Belediyesi, orta refüj düzenlemeleriyle de dikkat çekiyor. Belediye ekipleri temizlik, ağaçlandırma, bitkilendirme ve sağlamlaştırma çalışmalarının ardından gübreleme çalışmalarını sürdürüyor.

        Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ankara yolunda gerçekleştirdiği çalışmaları gübreleme işlemi ile desteklemeye başladı. Gübreleme çalışmalarında; merkeze bağlı Kızılırmak ilçesi Gülburnu Mevkiindeki çiftliklerden 5 kamyon yerli ve küçükbaş hayvan gübresi, şehrin muhtelif alanlarında kullanılmak üzere satın alındı. Doğal gübreler başta Ankara yolu güzergahındaki orta refüjdeki ıhlamur ağaçları ile Kastamonu yolu üzerindeki orta refüjde bulunan akça ağaçlar, dilbudak ağaçları, süs eriği ve armudu olmak üzere, şehrin muhtelif alanlarındaki park ve bahçelerde bitki ve ağaçların verimliliğini arttırmak için kullanılacak.

        Gübreleme mevsimi kapsamında yapılan çalışmaların kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

        (MT-BÖ)

        06.12.2016 17:02:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa