Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaçak avcılara ceza yağdı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli İl Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimde karaca avı yaptığı tespit edilen 4 kişiye toplam 10 bin 284 TL idari para cezası kesildi.

        Yapılan koruma kontrol çalışmaları sırasında ilgili kanun maddesi ihlal edilerek Kofçaz ilçesine bağlı Kocayazı ve Kula köylerinde iki araç içerisinde parçalanmış ve poşetlenmiş halde iki karaca ile yaklaşık 6-6,5 kg karkas karaca eti olduğu tespit edildi. Yasa dışı avlanan kişilerin her birine ayrı ayrı olmak üzere toplam 4 bin 284 TL idari para cezası uygulandı. Usulsüz avlanan iki karacanın tazminat bedeli olarak da toplam 6 bin TL para cezası uygulandı. 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu'nun 6/2 maddesi kapsamında kullanıldığı anlaşılan 3 adet takozsuz tüfeğe de el konuldu.

        (CC-Y)

        05.12.2016 21:36:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa