Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarayönü'ne 6 milyonluk ana cadde yatırımı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelere yaptığı ana cadde düzenlemeleri kapsamında Sarayönü ilçesindeki çalışmaları tamamladı.

        Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yeni yasa ile ilçelerde başlattıkları topyekun kalkınma hamlesinde önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirterek, bu kapsamda her ilçede prestij cadde düzenlemeleri yaptıklarını söyledi. Başkan Akyürek, Konya merkezdeki standardın ilçelerde de yakalanması için yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini dile getirerek, "Tüm ilçelerimize altyapısı tamamlanmış, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek caddeler kazandırıyoruz" dedi. Prestij caddelerin ilçeleri modern bir görünüme kavuşmasına katkı sağladığını dile getiren Başkan Akyürek, ana cadde düzenleme yatırımları kapsamında Sarayönü'nde de 6 ana caddede çalışma yaptıklarını ifade etti.

        Atatürk Bulvarı ile Afyon, Kule, İstanbul, Murat Paşa ve Ladik Ahmet Sarısaman caddelerinin tamamlandığını kaydeden Başkan Akyürek, yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda olan caddeler için 25 bin ton asfalt kullanıldığını ve 6 milyon lira harcandığını söyledi.

        (AH-Y)

        27.11.2016 12:21:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa