Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavru baykuşa öğrenciler sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        Fikret Bodur

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Eynesil ilçesinde Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu çatısından düşen yavru baykuşa, öğrenciler sahip çıktı.

        Birkaç haftalık olduğu tahmin edilen ve henüz tüyleri yeni yeni ortaya çıkamaya başlayan yavru baykuşu besleyen ve temizliğini yapan öğrenciler daha sonra yavru baykuşu yuvasına bıraktı.

        Eynesil İlçesinin bilinen ilk ve tek baykuş yuvasının okullarında olduğunu belirten Okul Müdürü Şevket Keskin, "Tahmini olarak okulumuzun açıldığı ilk yıllardan beri okulumuzun yangın merdiveni çatısında Baykuş yuvası var. Buradaki baykuş ailesi burada her yıl bir yavru büyütür. Zaman zamanda büyütülen yavrular çatı katı giriş boşluğundan aşağı düşerler. Bu düşen yavrumuzla bu zaman kadar düşen yavru sayımız üç oldu. Biz düşen bu yavruları alır, öğrencilerimizle ihtiyaçlarını giderir ve tekrar yerine koyarız. Eynesil'in tahmin ediyorum bilinen tek baykuş yuvası okulumuzdadır. Biz onlara bir misafir değil ev sahibi olarak görüyoruz. Çünkü onlar hep aramızda. Okulda eğitim gören çocuklarımızın büyük çoğunluğu bu yuvadan haberdar. Hepsi yuvanın farkında, doğa sevgisi, hayvan sevgisi çocuklarımızda üst seviyede" dedi.

        (RY-ÖS-Y)

        21.11.2016 14:08:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa