Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozcaada koylarında yapılacak ihaleler iptal edildi

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bozcaada koyları ile ilgili ihalenin iptal edildiğini söyledi.

        AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Sulubahçe ve Habbele Koyları'nın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartılacak olmasının bir süredir Bozcaada ve Çanakkale gündemini meşgul ettiğini söyledi. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, AK Parti ve CHP'li Belediye Meclis Üyeleri'nin birlikte kendisini ziyaret ettiğini ve bu konunun görüşüldüğünü söyleyen Turan, "Söz konusu talep için üzerimize düşen her şeyi yapacağımızı belirttik ve toplantının hemen akabinde Bakanımız ile konuyu görüştük. Aslında koyların ihalesi konusu iddia edildiği gibi betonlaşmanın önünü açan değil sadece büfe, şezlong ve şemsiye hizmetini içeren vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmaya yönelik bir konuydu. AK Parti Bozcaada İlçe Başkanımız Uğur Ahmet Talay ve Bozcaada Belediye Başkanı ile vardığımız, söz konusu hizmetlere şimdilik ihtiyaç duyulmadığı kanaati üzerine yetkililerle görüşerek ihaleyi iptal ettik. Bozcaada ve Çanakkale'nin gündemini bir süredir işgal eden konunun özü bu olmakla birlikte ihalenin iptal edilmesinin ardından yapılacak yanlış yorum ve spekülasyonların iyi niyetle bağdaşmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi.

        Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konuyu duyurdu. Yılmaz, "Gözün aydın Bozcaada. Bugün doğum günün. Doğum günün kutlu olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Tabiat Varlıkları Genel Müdürü'nün yanından şimdi çıktık: Koy ihaleleri yapılmıyor ve yapılmayacak" dedi.

        (GD-İHS

        17.11.2016 13:53:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa