Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumalı Mahallesi'ne modern kanalizasyon sistemi

        - En uzak mahalle ilklerle buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        Zekican Şenkaya

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 19 ilçesinde alt yapı yatırımı sürdürmeye devam ediyor. Denizli'nin Bozkurt ilçesi Cumalı Mahallesi'ne 13 bin 200 metre kanalizasyon ve 7 bin 500 metre içme suyu hattı ile bir adet paket arıtma tesisi yapacak.

        Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi'nde alt yapı atağı başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, atık su hattı bulunmayan Cumalı mahallesine modern kanalizasyon sistemi kurmak için proje çalışmalarını tamamladıktan sonra imalat işlemlerine başladı.

        Cumalı Mahallesi ilk defa alt yapı hamlesi kapsamında bölgeye toplamda 13 bin 200 metre kanalizasyon hattı döşenecek. Bölgeye 7 bin 500 metre içme suyu hattı da döşeyecek Büyükşehir DESKİ ayrıca Cumalı Mahallesi için 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

        Büyükşehir ile birlikte birçok yerleşim yerini ilklerle buluşturarak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bozkurt'un Cumalı Mahallesi'ne 13 bin 200 metre kanalizasyon ve 7 bin 500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacağız. Bölge halkına şimdiden hayırlı olsun" dedi.

        (ZŞ-AA-

        15.11.2016 15:52:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa