Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küre Kaymakamı Işık'tan şehit düşen Kaymakam Safitürk'e taziye mesajı

        Vedat Yunus İkizoğlu

        KASTAMONU (İHA) - Küre Kaymakamı Nesim Işık, bir dönem Küre ilçesinde kaymakamlık görevinde bulunan ve hain terör saldırısında şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için taziye mesajı yayınladı.

        Küre Kaymakamı Nesim Işık, Küre ilçesinde 20.08.2008-01.04.2009 tarihleri arasında kaymakamlık görevinde bulunan ve terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen Mardin'in Derik içesi Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için taziye mesajı yayınladı.

        Işık, mesajında şunları kaydetti: "Küre ilçemizde 20.08.2008-01.04.2009 tarihleri arasında görev yapan, haleflerinden biri olmakla gurur duyduğum değerli meslek büyüğümüz, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk hain terör saldırısında şehit olmuştur. Tek derdi ve amacı vatana millete hizmet etmek olan değerli Kaymakamımıza Ülkemiz üzerinde hain emelleri olan bölücü terör örgütü tarafından yapılmış olan bu ve benzeri hain saldırıları nefretle kınıyor, tüm milletimize ve ailesine sabırlar diliyorum"

        (Vİ-AY)

        11.11.2016 14:21:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa