Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yıldırım, "Köylümüz üretmiyor"

        (Fotoğraflı)

        Emin Türkay Öztürk

        KASTAMONU (İHA) - Çatalzeytin'e ilk ziyaretini yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, çeşitli incelemelerde bulundu.

        Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, Yunus Emre Ortaokulu salonunda Kaymakam Recep Koşal, Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı Atatürk'e ve Türk büyüklerine saygı duruşu, İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Kaymakam Recep Koşal ve Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz sunumlarından sonra Vali Yıldırım katılımcılara söz verdi. Söz alanlar adliye,hastane, özel idare makine parkı, yol, su, kanalizasyon, sahil yolu konularında görüşlerini aktardılar. Vali Yıldırım'dan destek istediler.

        Vali Yıldırım toplantıyı değerlendirme konuşmasında "İlimizi ve ilçelerimizi tanımak istiyoruz. Programları oluştururken önceliğinizi öğrenerek sağlıklı program oluşturmak istiyorum. Kaymakam ve Belediye Başkanının sunumundan anladığım ciddi problemlerimiz olmadığı anlaşılıyor. Üretim alanında sıkıntılar var. Köylümüz üretmiyor. İnsanımızı üretmeye teşvik etmeliyiz. Bundan sonra her ay muhtarlarla ve halkla düzenli toplantılar yapılacak. Vatandaşla devlet daha sıkı ve düzenli işbirliği içinde olacak. Vatandaşımızın ne düşündüğünü ne istediğini bilmemiz gerekiyor. Güzel ilginiz beni memnun etti. Konuşmalarla ilgili notlar aldım. Burada daha uzun süre kalmam gerekiyor ama bugün planladığımız Abana ve Bozkurt toplantıları var. Yol başta olmak üzere araç parkının yenilenmesi gerekiyor. Köydes ile ilgili yanlış algılama var. Köy mahalle yollarını önemsiyorum. Tabi ki ana yollar öncelikli çözüm yollarını geliştirmek için buradayız" dedi.

        Toplantının ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler Abana'ya hareket ettiler.

        (ETÖ-GY-Y)

        09.11.2016 16:35:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa