Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güney'in 8 mahallesine nitelikli içme suyu

        (Fotoğraflı)

        Zekican Şenkaya

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi, Güney ilçesinin 8 mahallesinde içme suyu çalışmasını tamamladı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (DESKİ) tarafından Güney ilçesindeki 8 mahalleye 45 bin metrelik içme suyu hattı döşeniyor.

        DESKİ ekipleri, Haylamaz, Türlübey, Aydoğdu, Çorbacılar, Eziler, Çamrak, Hamidiye ve Çamköy mahallelerinde yaptığı incelemelerde mevcut içme suyu depolarının uzun yıllar önce yapıldığını ve ihtiyaçları karşılamadığını tespit etti. 2 adet içme suyu sondaj kuyusu ve 1 adet 2 bin metreküplük içme suyu deposunu yaparak Güney ilçesinin 8 mahallesine içme suyu çalışması yapıldı.

        İkinci aşamasına geçilen proje çerçevesinde Haylamaz Mahallesi başta olmak üzere, Türlübey, Aydoğdu, Çorbacılar, Eziler, Çamrak, Hamidiye ve Çamköy mahallelerinde toplam 45 bin metre içme suyu isale hattı döşeniyor. Projenin tamamlanmasının ardından Güney'deki 8 mahalle daha modern standartlarda içme suyu hizmetine kavuşacak.

        Denizli'nin alt yapısını, bölgelerin ihtiyacına göre baştan aşağıya yenilediklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu kapsamda Güney ilçemizin 8 mahallesinde tespit ettiğimiz içme suyu ihtiyacını gidermek için başlattığımız çalışma hızla ilerliyor. Kent merkezinde olduğu gibi tüm ilçeler ve mahallelerde yaşayan vatandaşlar da modern standartlarda, nitelikli bir içme suyu kullanacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (ZŞ-SÇ-Y)

        09.11.2016 14:14:28 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa