Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'de doğum üniteleri denetleniyor

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'de il genelindeki kamu ve özel hastanelerde bulunan doğum ünitelerinin değerlendirme çalışmaları tamamlandı.

        Bingöl İl Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinatörlüğünde doktor, ebe, uzman ve sağlık personelinden oluşan bir ekip, il genelinde hastanelerde doğum ünitelerini denetledi. Konuyla ilgili Bingöl İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Anne adaylarının sağlıklı ve güvenli koşullarda doğumlarını gerçekleştirmelerini sağlamak ve doğum eylemini olumsuz yönde etkileyecek işlem ve müdahalelerden kaçınarak normal doğumu özendirecek ortamları oluşturmak amacı ile doğum ünitelerinin asgari standartlarının belirlenerek değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda Halk Sağlığı Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde Dr. Hande Kulak, Ebe Ayşen Bulut, Sağlık Müdürlüğü Kalite Koordinatörü Enver Alban ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden Uzman Mehmet Korkutata'nın katılımı ile İlimiz Özel Bingöl Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Karlıova, Genç, Solhan Devlet Hastaneleri, Kiğı ve Adaklı İlçe Entegre Hastaneleri'nin doğum salonlarının denetimleri yapıldı" denildi.

        (YA-MP-Y)

        03.11.2016 12:17:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa