Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılayı Bozkurt Şubesi öğrencilere kalem dağıttı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Şahin Demir

        KASTAMONU (İHA) - Türk Kızılayı Bozkurt Şubesi Başkanı Erol Nugay ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Haftası nedeniyle Bozkurt ilçesindeki anaokul, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm öğrencilere kalem dağıttı.

        Okullara yaptıkları ziyaretlerde sınıfları gezerek öğrencilere Kızılay hakkında bilgi veren şube başkanı Nugay, Kızılay'ın kara gün dostu olduğunu belirterek, sadece afet anında değil, afet dışı zamanlarda da halkın hizmetinde bulunduklarını söyledi. Nugay, Türkiye'de kan bağışının tek elden Kızılay tarafından yürütüldüğünü ve ülke genelinde yaklaşık 2 milyon ünite kana ihtiyaç olduğunu belirtti.

        Kızılay'ın ülkemizde çok önemli görevi bulunduğunun altını çizen Nugay, "Türk Kızılayı kara gün dostudur. Sadece afet anında değil, afet dışı zamanlarda da halkımızın hizmetindedir. En büyük hizmetlerinden birisi de kan bağışıdır" dedi.

        (İŞ-İÇ)

        02.11.2016 15:51:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa