Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'e mevsimin ilk karı düştü

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Yılmaz Atar

        Kamera : Murat Çaka

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün ilçe merkezleri ve yüksek kesimlerinde bulunan köylere mevsimin ilk karı düştü. Bingöl-Elazığ karayolunda trafikte aksaklık yaşanırken, hava sıcaklıklarında ani düşüş oldu.

        Bingöl merkez, Karlıova, Yayladere ve Solhan ilçeleri ile yüksek kesimlerde bulunan köylere mevsimin ilk karı düştü. Yüksek kesimleri beyaz bir örtü halinde kaplayan kar kalınlığının 10 santimetreye kadar ulaştığı belirtilirken, kar nedeniyle hava sıcaklıklarında ani bir düşüş oldu.

        Kar trafiği aksattı

        Bingöl-Elazığ karayolu Kuruca mevkiinde kar yağışından dolayı trafikte aksaklık yaşandı. Kar kalınlığının 2 santimetreyi bulduğu bölgeye, Karayolları 84. Şube Şefliği tarafından greyder gönderildi. Karayolunda kar temizleme çalışması yapılırken, araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Bölgede trafik kısa süre sonra normal seyrine dönerken, Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hafta sonuna kadar yağış beklenmediğini ve havanın parçalı bulutlu olacağını bildirdi.

        (YA-MP-Y)

        01.11.2016 12:41:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa