Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mesudiye'de yol atağı

        - Mesudiye ilçesinde mahalleler asfalt yolla birleşiyor

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları devam eden Alan-Üçyol-Karabayır grup yolunda incelemelerde bulundu. Başkan Enver Yılmaz, "Büyükşehir Belediyesi olarak, uzakları yakın etmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.

        6 km'lik Alan-Üçyol-Karabayır grup yolunda incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, yolun son durumu hakkında bilgi aldı. Yol yapımında çalışan işçilerle de bir süre sohbet eden Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada,"Biz, uzak yakın demeden tüm ilçelerimizde yol yatırımlarımıza devam ediyoruz. Ordu'nun en uzak ilçelerinden olan Mesudiye'de Alan-Üçyol-Karabayır grup yolunda toprak işleri, reglaj, sanat yapıları, alt temel ve plentmiks temel imalatlarımız tamamlandı. 212 m uzunluğunda 1.637 metreküp istinat duvarı yapıldı. 6 km'lik yolun 4 km'sinde sıcak asfalt çalışmaları bitti. Kalan 2 km'lik bölümdeki sıcak asfalt çalışmaları ise devam etmekte olup, en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımıza konforlu ulaşım imkanı sağlayacağız" diye konuştu.

        İlçede devam eden diğer ulaşım yatırımlarına da değinen Başkan Enver Yılmaz, "Yardere-Arıkmusa-Karacaören bağlantı yolunda toprak işleri, üst yapı işleri, sanat yapıları imalatı ve reglaj çalışmaları tamamlanmış olup plentmiks temel serilmesi devam ediyor. 6 km'lik bölümüne sıcak asfalt dökülen yolda, 876 m uzunluğunda 5.214 metreküp istinat duvarı yapıldı. Mahmudiye-Derebaşı Mahalle yolunun projesi hazırlandı. Dayılı-Göçbey bağlantı yolunda genişletme ve zayıf zemin kazısı devam ediyor" şeklinde konuştu.

        (MAK-SLH-Y)

        01.11.2016 12:03:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa