Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in adı verilen spor salonu açıldı

        - Spor salonunun açılışına Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yanı sıra ünlü manken Tuğba Özay da katıldı

        (Fotoğraflı)

        KIRIKKALE (İHA) - Saran Holding tarafından Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yaptırılan ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in adı verilen spor salonu düzenlenen törenle açıldı.

        Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nun açılışına Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yanı sıra ünlü manken Tuğba Özay, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Açılışta bir konuşma yapan ünlü işadamı Sadettin Saran, çok özel bir isim adına bu yatırımı yaptıklarını belirterek, "Ben buralardan çıktım. Ben bu topraklarda yetiştim. Bu topraklar benim ata topraklarım. Her zaman Kırıkkaleli olmakla övündüm. Bugün açtığımız spor salonumuz Kırıkkale'ye yaptığımız 15. yatırım. Spor sayesinde yurt dışına gittim. Okudum ve üniversiteyi bitirdim. Bugün buralara kadar geldim. Sizler de yapabilirsiniz. Kendinize inanın. Okuyun, çalışın ve spor yapın. Hiçbir zaman pes etmeyin. İnşallah bu spor salonu hayırlı uğurlu olur. Buradan milli sporcular, şampiyonlar çıkmasını temenni ediyorum" dedi.

        Milletvekili Abdullah Öztürk ise, doğduğu ve büyüdüğü toprakları asla unutmayan Saadettin Saran'ın Kırıkkaleliler'in gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu ifade etti. Öztürk, ilçeye yaptığı hizmetten dolayı Saran'a teşekkür etti. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik de Saran'a günün anısına onurluk takdim etti.

        (BÖ-Y)

        27.10.2016 19:29:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa