Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Burdur'da

        - Başbakan Yardımısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, açılış ve ziyaret programı kapsamında Burdur'a geldi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Hayal Girişim

        Kamera : Hayal Girişim

        BURDUR (İHA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eşi Sevgi Kurtulmuş ile birlikte açılış ve ziyaret programı kapsamında Burdur'a bağlı Gölhisar ilçesine geldi. Sevgi Kurtulmuş'un doğduğu Gölhisar ilçesinde yoğun ilgiyle karşılanan Kurtulmuş çifti, ilk olarak Gölhisar Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette Burdur Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Daire Müdürleri ve Ak Parti Teşkilatı da hazır bulundu. Gölhisar Kaymakam vekili Önay Altuntaş'ı makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yatırımlar hakkında bilgi aldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette Kaymakam vekili Atuntaş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a hediyelerini takdim etti.

        Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gölhisar Kaymakamlığı ziyareti sonrası Gölhisar Belediyesi'ne geçti. Gölhisar Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyen Numan Kurtulmuş, halkı selamladı. Davul ve zurna eşliğinde Gölhisar Belediyesi önünde karşılanan Numan Kurtulmuş, vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.

        GÖLHİSAR BELEDİYESİ ZİYARETİ

        Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural'ı makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bende bugün burada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Birkaç günlük bir bölge gezisi yapıyoruz. Bugün buradayız, yarın Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizin açılışını yapacağız. Açılış dersini vereceğiz. Öğleden sonra da Isparta üniversitemizde olacağız. Oradan da Afyon'daki milletvekilleri kampına iştirak edeceğiz. Burdur ve Gölhisar konum itibariyle önemli kavşak noktalarından bir yerde bulunuyor. Allah için Burdur'dan ne gelirse, bizim ofisimiz de yakinen takip ediyor, onları bitirmek tamamlamak imkanımız oluyor. Bugün 5 açılış yapacağız. Onları beraber açacağız. Hizmetler Gölhisar ve Burdur için hayırlı olsun. Arıca yarın üniversitede de konuşacağız, MAKÜ bu sene Türkiye'deki üniversiteler arasında seçilen 5 üniversiteden birisidir. Bir proje üniversitesi haline dönüştürülecek olması da bundan sonra Burdur için çok büyük bir şanstır. İnşallah hayvancılık alanında Burdur üniversitesi hem Türkiye'nin bu alandaki ilmi çalışmalarını çok ileriye götürecek hem de şehrin ekonomik bakımdan gelişmesine çok büyük katkıda bulunacaktır."diye konuştu.

        (HG-

        20.10.2016 16:30:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa