Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çibik'ten, İscehisar'a TOKİ konutları müjdesi

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçeye Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan 407 konut için ihale tarihinin belli olduğunu kaydetti.

        Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Çibik, Kurtuluş Mahallesinde TOKİ tarafından yapılması planlanan 2+1 ve 3+1 konutların yapım işi için ihale tarihinin belli olduğunu aktardı. Bunun ilçe için sevindirici bir gelişme olduğunu aktaran Başkan Çibik, "Konutlar için Belediyemiz tarafından TOKİ'ye yer tahsisi yapılmış olup, projelendirme çalışmaları tamamlandı. TOKİ tarafından ilçemize yapılacak olan 407 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işinin ihalesi 23 Kasım 2016 günü yapılacaktır. Daha güzel ve modern bir kent olma yolundaki yatırımlarından birisinin de TOKİ konutları olacaktır. Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, ihale sürecinin ilçemize, üyelerimize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

        (GC-

        19.10.2016 15:28:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa