Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Aktaş Ovacık'ta muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Vali Mehmet Aktaş muhtalarla bir araya gelerek köylerin sorunlarının dile getirildiği muhtarlar toplantısına Ovacıklı muhtarlarla devam etti.

        Vali Mehmet Aktaş Başkanlığında Ovacık Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Ovacık Kaymakam Vekili Murat Irgatoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Ovacık Belediye Başkanı Zafer Küpler, Kurum Müdürleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ile 40'a yakın Ovacık ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarı katıldı.

        Mahalle ve köy muhtarları sırayla söz alarak, köylerinde yaşadıkları yol ve su başta olmak üzere diğer sorunları anlattılar. Toplantıya katılan muhtarlara, ilgi gösterdikleri ve geldikleri için teşekkür eden Vali Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet daha sonra Ovacık'ta devam eden yatırımları yerinde inceledi. İlk olarak Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Aktaş daha sonra sırasıyla Gençlik Merkezi İnşaatı, engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği şekilde dizayn edilen Kamp Eğitim Merkezi ve Spor Lisesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

        (YE-

        18.10.2016 18:11:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa