Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eceabat'taki 720 kişilik konuk evi açılış için gün sayıyor

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale İl Özel İdare Genel Sekreteri Can Aksoy, Eceabat İlçesine yapılan 720 kişilik Öğrenci Konuk Evi çalışmalarını yerinde inceledi.

        İncelemelerin ardından kısa bir açıklama yapan Aksoy, " Projenin inşaat safhasından sonra canlı ve diri tutulması için biz Çanakkale İl Özel İdaresi olarak Çanakkale Valimiz talimatları doğrultusunda bu binanın işletmesini, devamını, yaşamasını Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından devam ettireceğiz. Türkiye'nin her yerinden Gençlik ve Spor Bakanlığının birçok biriminden buraya gönderilecek öğrenci ve genç kardeşlerimiz burada konaklayacak. Daha sonra illerine geldikleri memleketlerine geri dönecekler. İnşallah bölge içinde güzel ve büyük bir proje olacak. İstihdama da büyük katkısı olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çanakkale İl Özel İdaresi olarak en kısa sürede bu güzel yapıyı halkımızın hizmetine açacağız" dedi.

        (UYC

        12.10.2016 13:31:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa