Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hafik-Tozanlı grup yolu asfaltlandı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Sivas İl Özel İdaresi kırsal altyapı çalışmaları kapsamında Hafik-Tozanlı grup yolunu birinci kat asfalt yaptı.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Turgay İlhan, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Burada Tozanlı Vadisi bölgesi muhtarları tarafından karşılanan Ayhan ve beraberindeki heyet, işçilerle de bir süre sohbet etti.

        Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Hafik Tozanlı Vadisi'nde yürütülen çalışmaları incelediklerini ifade ederek, bölge halkının devletin hizmetlerini heyecanla beklediğini ifade ederek,"Burası güzel bir vadi, amacımız bu bölgenin altyapı problemlerini çözmek. İnşallah seneye de asfalt çalışması yaptığımız zaman bu bölgenin sorunu kalmayacak. Bu yolun bizzat takibi Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz tarafından yapılıyor. Yaptığımız hizmetler vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        İl genelinde şuana kadar 300 kilometre birinci kat asfalt ile 650 kilometre asfalt yama çalışması yapıldığını dile getiren Ayhan, "Bu rakam dikkate alındığında büyük bir başarı elde ettiğimizi görüyoruz"ifadesini kullandı.

        Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı ise, Tozanlı Vadisi'nin Hafik ilçesinin en uzak yerleşim bölgesi olduğunu söyleyerek çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

        (UY-SK)

        11.10.2016 12:35:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa