Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Denizli İl Başkanlığında Görev Değişikliği

        - Yürütme Kurulundan istifa eden iki üyenin yerine atama yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA) - AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda Halil Pekdemir ve Birtan Şahan'ın geçen hafta görevlerinden istifa etmesi sonucu il yürütme kurulunda değişikliğe gidildi.

        AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yürütme Kurulundan Halil Pekdemir ile Birtan Şahan'ın görevden ayrılmaları nedeniyle görev değişikliği gerçekleştirildi.

        AK Parti Denizli il Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, İl Başkanı Necip Filiz'in AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan bazı kişilerin görevlerinden ayrıldıklarını, yerlerine başka arkadaşlarının getirildiği belirtildi.

        Yürütmedeki görevlerinden ayrılan bu arkadaşlarının Yönetim Kurulu üyeliklerinin devam ettiğini bildiren Filiz, göreve geldiklerinden bu yana teşkilatlarda bu davaya gönül vermiş kişilerle birlik ve beraberlik içinde hedefe yürüdüklerini söyledi.

        İl Başkanı Filiz, "Biz siyaseti bir hizmet ve görev yarışı olarak kabul ediyoruz ve görüyoruz. Sorunları ve güzellikleri paylaşmak için çıkılan bu yolda, bu yoğun tempoda kimi zaman görev değişimi, teşkilat içinde bir kan değişikliği olması olasıdır. Önemli olan gök kubbede hoş seda bırakmaktır. Bu hizmeti bir bayrak yarışı olarak görmekteyiz. Bu görevleri bugüne kadar başarı ile yerine getiren arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra görevi teslim alan arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

        Yapılan açıklamada yeni Yürütme Kurulu şeklinde oluştuğu belirtildi.

        "Siyasi Hukuki İşler: Yusuf İzzet Ayhan, Teşkilat İşleri: Halil Turan, Seçim İşleri: Mustafa Gürbüz, Tanıtım ve Medya İşleri: Cevdet Çiftçi, Sosyal İşler: Abdullah Şencan, Dış İlişkiler: Müberra Öznur, Yerel Yönetimler: Şamil Çınar, Ekonomi İşleri: Dilaver Yardım, Halkla İlişkiler: Ali Taşevli, İdari ve Mali İşler: Mustafa Küçüker, Ar-Ge: Yavuz Aki, İnsan Hakları: Ayşin Bozkurt, Çevre ve Şehircilik Başkanı: Bayram Ali Çoban, İl Sekreteri: İsmail Balaban."

        (MT-

        03.10.2016 12:08:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa