Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den ilçelerde ücretsiz spor kursları

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde hayata geçirilmesi planlanan ücretsiz spor kurslarının ilk etabı Tavas, Çivril ve Honaz'da başlıyor.

        Denizli Büyükşehir belediyesi tarafından ilçelerde hayata geçirilecek ücretsiz spor kursları projesi öncelikli olarak Tavas, Çivril ve Honaz'da uygulanmaya başlayacak. 4-5 Ekimde başlayacak proje kapsamında 3 ilçede ilk olarak kadınlara ücretsiz plates kursları verilecek. 15 yaş ve üzerindeki tüm bayanların yararlanabileceği kurs kayıtları başlarken, başvurular ilçe belediyelerine yapılacak.

        Planlı yaşamın sağlıklı beden ve beyinle gerçekleşeceğini, bunun da spor yapmaktan geçtiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Özellikle hanım kardeşlerimizin spor yapmasına ayrı bir önem veriyoruz. Hayatımızın daha sağlıklı ve kaliteli geçmesine katkı sağlamak için bu kursları düzenliyoruz. Hanım kardeşlerimize spor yapacak imkanı sunmak bizim görevimizdir. Çivril, Salı - Perşembe Günleri saat: 10.00-11.00 arası Çivril Kapalı Spor Salonu. Tavas, Çarşamba-Cuma günleri saat: 09.30-10.30 arası Tavas Kapalı Spor Salonu. Honaz, Çarşamba-Cuma günleri saat: 09.30-10.30 arası Adil Akhan Ortaokulu Kapalı Spor Salonu'na gidebilirler" açıklamasını yaptı.

        (MT-

        26.09.2016 15:14:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa