Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünye'ye Sosyal Hizmet Merkezi açılıyor

        ORDU (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın belirli bir nüfusun üzerindeki ilçelerde yürüttüğü Sosyal Hizmet Merkezleri her geçen gün giderek yaygınlaşıyor.

        Ak Parti Ünye İlce Başkanı Arif Ergün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yeni bir yapılanmaya giderek belirli bir yoğunluğun üzerindeki ilçelerde Sosyal Hizmet Merkezleri kuruyor. İlçemizde de Akkuş, Çaybaşı, İkizce ve Ünye'mize hizmet verecek olan merkezin kuruluş çalışmaları başladı. Adliye binamızın yanında 4 kat 1426 m2 kapalı alandan oluşan bir binayı tuttuk. Merkezin açılması için çalışmalar devam ediyor. Bu merkez açılınca Ünye ve havzasındaki ilçelerde yaşayan yaşlı bireylere ve ailelere koruyucu önleyici destekleyici, geliştirici çalışmalar bu merkezden yürütülecektir. Ayrıca şehit yakınları ve gazilere yönelik sosyal hizmet faaliyetleri de bu merkezlerden takip edilecektir. Kısacası bu merkezlerden gerek evde bakım ücreti talepleri, gerekse sosyal ekonomik destek talepleri için vatandaşlarımız Altınordu ilçemizdeki merkeze gitmelerine gerek kalmayacaktır. Merkezden alınan hizmetlerin tamamı Ünye ilçemizde açılacak olan Sosyal Hizmet Merkezi'nden verilmeye başlayacaktır" dedi.

        Başkan Ergün şu bilgileri verdi: "Bizim bu merkezlerin açılmasındaki asıl amacımız Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından verilen hizmetlere Ünye ve havzasında yaşayan vatandaşlarımızın hızla ve zahmetsiz bir şekilde ulaşmalarıdır. Bu da vatandaşlarımızın en doğal hakkıdır. Tutulan binamızda çalışmalar devam etmektedir. İnşallah en kısa zaman içerisinde bu merkezi açarak milletimizin hizmetine sunacağız."

        (HA-SLH-Y)

        24.09.2016 18:23:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa