Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray'da amatör küme de gruplar belli oldu

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da amatör kümede 2016-2017 yılı için yöneticiler Aksaray amatör kulüpler başkanlığında toplandı.

        Toplantıya ASKF Başkanı Cavit Kılıç başkanlık ederken, 17 kulübün temsilcisi de toplantıya katıldı. Bu sezon Aksaray amatör kümede A grubunda 9, B grubunda 8 olmak üzere 17 takım mücadele edecek. Maçlar 22-23 Ekim tarihlerinde başlayacak. Gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar şampiyonluk grubuna yükselecek ve bu grubu da lider olarak tamamlayan takım Aksaray Amatör küme şampiyonu olacak.

        Aksaray Amatör Küme şampiyonu olan takım ise Aksaray Belediyespor Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olması durumunda direkt Bölgesel amatör lige yükselecek. Belediyesporun BAL'da şampiyon olamaması durumunda ise bu takımla baraj müsabakası oynayacak.

        Aksaray amatör küme de gruplar şu şekilde oluştu. A GRUBU: Aksaray 1989 spor, Gülağaçspor, Güzelyurtspor, Selimespor, Sultanhanıspor, Yeşilovaspor, Eskilgücüspor, Bağlıkayaaspor. B GRUBU: Akhisarspor, Eğitimspor, Ortaköyspor, Kurtuluşspor, Lalelispor, Karadenizspor, Sarıyahşispor, Ağaçörenspor, Açıpınarspor.

        (YC-AH-

        23.09.2016 11:55:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa