Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lise mezunlarına ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, lise mezunları için açılacak ücretsiz üniversite hazırlık kursu başvurularının başladığını bildirdi.

        Kursların ücretsiz olduğunu aktaran İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, "Geçen yıl açtığımız ve bu yıl da planladığımız üniversite hazırlık kurslarına lise mezunu üniversiteye girememiş tüm gençlerimizi bekliyoruz. Kurslarımız tamamen ücretsizdir. Kurs başvurularının ardından 28 Eylül - 2 Ekim tarihlerinde sınıfları oluşturacağız" dedi.

        Ücretsiz üniversite hazırlık kurslarının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağını hatırlatan Arslan, "15 Ocak 2017 tarihinde kurslar tamamlanacak. Kurs sınıfları en az 10 en fazla 24 kişi olacak. Kurs merkezi olarak Lüleburgaz Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi binaları kullanacak. Kursumuzda tarih, coğrafya, matematik, edebiyat, kimya ve fizik derslerinden açılacak. Kursa katılmak isteyen öğrencilerinin Halk Eğitim Merkezi'ne başvurup EBA-kurs şifrelerini alabilirler" şeklinde konuştu.

        (KA-MEF-Y)

        22.09.2016 09:32:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa