Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalıklı gazilere anlamlı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri gazileri unutmadı.

        Geçtiğimiz gün kutlanan Gaziler Günü nedeniyle öğretmenleri Yurdaer Altınöz'ün öncülüğünde Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Şubesini ziyaret eden Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri Rabia Özcan ve Metin Alperen Uçan Ayvalıklı gazilerin bu anlamlı günü kutladılar.

        Okullarını temsilen gerçekleştirdikleri ziyarette; gazilerin yılda sadece bir kez hatırlanmasının üzücü olduğunu belirten öğrenciler, şehit ve gazilere çok şey borçlu olduklarını vurgulayarak, vakıf şubesindeki gazileri mutlu etmeyi başardı.

        Genç kuşakların gazilik ve şehitlik kavramına önem verdiklerini görmekten çok mutlu olduklarını dile getiren Ayvalıklı gaziler; öğretmenleri Yurdaer Altınöz ile Rabia Özcan ve Metin Alperen Uçan teşekkür etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun genç nesillere emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak gerektiğini kaydeden gaziler, Atatürk'ün Türk Milletine ve tarihine nasip olan nadide bir değer olduğunu da sözlerine eklediler.

        (ŞK-BD)

        22.09.2016 09:31:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa